Chicken Island & Tup Island in Krabi

Chicken Island en Tup Island zijn twee populaire eilanden in de buurt van de kust van Krabi, Thailand, bekend om hun adembenemende natuurlijke schoonheid en hun unieke kenmerken.

1. Chicken Island: Chicken Island, ook wel Koh Gai genoemd in het Thais vanwege de kipvormige rotsformatie, is beroemd om zijn prachtige kustlijn, kristalhelder water en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden. Het eiland biedt prachtige witte zandstranden waar bezoekers kunnen ontspannen, zwemmen en genieten van de natuurlijke omgeving. Het is ook een populaire plek voor boottochten en eilandhoppen in de regio.

2. Tup Island: Tup Island, ook bekend als Koh Tap, is een klein eiland met een spectaculair zandbank dat tijdens eb tevoorschijn komt en twee afzonderlijke stranden verbindt. Dit creëert een prachtig landschap dat de verbeelding van reizigers prikkelt. Tup Island staat bekend om zijn serene sfeer en heldere water, wat het ideaal maakt om te snorkelen en te genieten van de onderwaterwereld.

Beide eilanden maken deel uit van de vele prachtige eilandbestemmingen in de buurt van Krabi en zijn een integraal onderdeel van de beroemde eilandhoppen-tours die worden aangeboden in het zuiden van Thailand. Ze bieden reizigers de mogelijkheid om te genieten van de ongerepte schoonheid van de Andamanse Zee en zijn een must-see voor bezoekers die de natuurlijke pracht van de regio willen verkennen.