Ancient City Bangkok

Op slechts 15 km buiten Bangkok ligt Ancient City, te vergelijken met het openluchtmuseum in Arnhem alleen is dit park vijf keer groter.


In het park is bijna geheel Thailand nagebouwd. Je ziet onder andere het koninklijk paleis in Bangkok, monumenten van Siriburi die te make hebben met de oorlog tussen Thailand en Birma. Prachtige pagode’s, diverse tempels uit Ayutthaya, een authentiek dorp uit de Isaan en prachtige waterspugende draken, eigenlijk iets wat iedereen met eigen ogen moet zien.

Het park ligt langs de oude weg naar Chonburi in het dorp Ban-Poong.De entree voor het park 700 baht voor de farang en 350 baht voor de Thaise inwoners. Er zijn gratis fietsen beschikbaar. Voor de huur van een golfkar of gebruik van de eigen auto moet extra worden betaald.

Rimkhobfa Urban Resort

Ons Laatste hotel van deze trip, het hotel is letterlijk 5 minuten lopen van het openluchtmuseum Ancient City

Het Rimkhobfa Urban Resort is een hotel dat zich bevindt nabij de Ancient City in Bangkok, Thailand. Het is een ideale ligging voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van historische en culturele bezienswaardigheden. De Ancient City, ook wel bekend als Muang Boran, is een openluchtmuseum dat de geschiedenis en cultuur van Thailand op een boeiende manier tot leven brengt. Het is een populaire bestemming voor toeristen die meer willen weten over de rijke erfgoed van het land.

Het Rimkhobfa Urban Resort biedt een comfortabel verblijf met diverse voorzieningen om uw tijd daar zo aangenaam mogelijk te maken. Het is een geweldige keuze als uw laatste hotel voordat u naar huis vliegt, omdat het strategisch gelegen is nabij de luchthaven van Bangkok. Dit betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot uw vlucht zonder al te ver te hoeven reizen.

Het hotel zelf biedt een ontspannen en sfeervolle omgeving, met vriendelijk personeel en moderne faciliteiten. U kunt genieten van comfortabele kamers, een verfrissend zwembad en heerlijke maaltijden in het restaurant.