Deze 18 mooie dagen worden een ervaring voor het leven. Je zal je lang herinneren hoe  dat je langs de tempel ruïnes in de koningsstad Ayutthaya liep; dat je zwom in het azuurblauwe water van de Erawan waterval. Of hoe je stil werd van de verhalen die werden verteld tijdens je wandeling door de HellFire Pass, maar ook hoe er werd gelachen, gegeten en genoten van een ijskoud Thais biertje in het nachtleven leven van Pattaya.

Bezoek de Sanctuary of Truth (Heiligdom van de Waarheid). Het bouwwerk is met behulp van traditionele technieken nauwgezet gesneden uit teakhout en gebouwd zonder gebruik van metalen spijkers.

Wandel door de Nong Nooch Tropical Garden. Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km2. U kunt er een verzameling van vele soorten planten zoals orchideeën, palmbomen en cactussen bewonderen. Maar dat is niet alles: In Nong Nooch Garden worden ook diverse optredens verzorgd zoals traditionele Thaise dansen, dierenshows en vechtsporten.

REISROUTE: BANGKOK - KANCHANABURI - ERAWAN - AYUTTHAYA - PATTAYA - BANGKOK.