Thavorn Beach Village Resort & Spa

Als u op zoek bent naar een unieke luxe ervaring, dan bent u hier aan het juiste adres.

Thavorn Beach Village Resort & Spa is een echt privéstrandresort aan de oceaan, gelegen aan Nakalay Bay, met diensten en faciliteiten die geschikt zijn voor het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Het resort heeft een van de laatst overgebleven ongerepte privéstranden van Phuket, dus maak een wandeling langs ons zandstrand en neem een ​​duik in het glinsterende water van de kalme en schone Andaman Zee.

Net als bij ons motto: 'Where Thai Tradition Meets Nature', heeft het pand ruim 14 hectare aan tuinierruimte gereserveerd. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in onze eindeloze botanische en tropische tuinen vol met een breed scala aan orchideeën en exotische planten.

Ons lagunezwembad in vrije vorm wordt beschouwd als een van de grootste in zijn soort in Zuidoost-Azië. Zwem gewoon de hele dag of verken het enorme zwembad voor uw eigen rustige hoekje om te ontspannen en/of te zonnebaden.

Thavorn Beach Village Resort & Spa biedt ook 5 unieke eetervaringen, een spa van wereldklasse, een pier, een activiteitencentrum en het eerste particulier gefinancierde centrum voor koraalbehoud van Phuket.

Dit afgelegen strand en tropische oase wacht op je!