Pattaya

Pattaya, gelegen aan de oostkust van de Golf van Thailand, staat bekend om zijn diverse en levendige karakter. Temidden van het bruisende stadsleven vind je een aantal prachtige tempels die een spirituele oase bieden. Een opvallende tempel is de Wat Phra Yai, ook bekend als de Gouden Boeddha-tempel. Hier rijst een indrukwekkend gouden beeld van Boeddha op, wat zowel een religieuze als artistieke ervaring biedt.

Het nachtleven van Pattaya is wereldberoemd en trekt bezoekers aan met zijn opwindende energie. Walking Street, de meest iconische uitgaansstraat, komt tot leven zodra de zon ondergaat. Neonlichten, muziek en bruisende activiteiten domineren deze straat, met talloze bars, nachtclubs en straatartiesten die zorgen voor een levendige sfeer.

Naast het levendige nachtleven heeft Pattaya ook een scala aan boeiende bezienswaardigheden. Jomtien Beach, een prachtig uitgestrekt zandstrand, biedt niet alleen de mogelijkheid om te ontspannen en te zonnebaden, maar ook om deel te nemen aan diverse watersportactiviteiten.

Een ander opvallend kenmerk is het heiligdom van Truth (Sanctuary of Truth), een houten tempel die indruk maakt met zijn architectonische grandeur en sculpturale details. Dit culturele juweel is een eerbetoon aan oude ambachten en filosofieën.

Pattaya biedt dus een intrigerende mix van spiritualiteit, opwinding en culturele verkenningen. Of je nu gefascineerd bent door tempels, wilt genieten van het bruisende nachtleven of op zoek bent naar diverse bezienswaardigheden, Pattaya heeft voor elk wat wils.

The March Hotel

March Hotel Pattaya is ideaal gelegen. Je wandelt binnen 15 minuten naar Pattaya Strand en Pattaya Beach Road.
Amuseer je in het buitenzwembad en kies daarna voor een hapje te eten bij het café of een drankje bij de bar/lounge. Overige voorzieningen omvatten een bar aan het zwembad, een fitnesscentrum en een sauna.