Koh Chang

Op zoek naar een fantastische bestemming voor een korte vakantie? Denk dan eens aan Koh Chang! Dit schitterende eiland heeft alles in huis voor ontspanning en natuurgenot. Pluspunt: vervoer vanuit Bangkok of Pattaya is geregeld!

Koh Chang, beter bekend als 'Olifanteneiland', is maar een paar uur rijden vanaf Bangkok en biedt een perfecte ontsnapping uit de stadsdrukte. Met zijn adembenemende stranden, weelderige jungle en heldere wateren voel je je onmiddellijk thuis.

Naar Koh Chang reizen is een fluitje van een cent. Of je nu uit Bangkok of Pattaya komt, er zijn tal van mogelijkheden. Kies uit privétransfers tot openbare bussen - voor ieder wat wils.

Eenmaal op Koh Chang is er genoeg te beleven. Verken de kleurrijke onderwaterwereld met snorkelen, trek door de jungle en sta versteld van de prachtige watervallen, of relax op het strand met een cocktail in je hand.

Met vijf dagen op Koh Chang kun je volop genieten en ontspannen. Dus, pak je koffers voor een onvergetelijke trip naar dit eilandparadijs!