Ontdek Chiang Mai & Chiang Rai

Op zoek naar een avontuurlijke en culturele ervaring in Thailand? Chiang Mai en Chiang Rai zijn dan de perfecte bestemmingen! Ontdek in slechts vijf dagen de schoonheid en charme van deze twee steden en alles wat ze te bieden hebben.

Start je avontuur in Chiang Mai, waar je door de historische stadsmuren kunt dwalen en de bruisende atmosfeer kunt opsnuiven. Bezoek iconische tempels zoals Wat Phra Singh en Wat Chedi Luang, waar je de prachtige architectuur en vredige omgeving kunt bewonderen.

Vervolg je reis met een dagexcursie naar het Doi Suthep-Pui National Park voor een spectaculair uitzicht over de stad en de bergen. Mis ook zeker niet de beroemde Wat Phra That Doi Suthep-tempel, gelegen op een bergtop.

Na twee dagen in Chiang Mai reis je verder naar Chiang Rai. Daar wacht de iconische Witte Tempel (Wat Rong Khun) op je, beroemd om zijn unieke ontwerp en oogverblindende details. Ontdek de levendige avondmarkt van Chiang Rai, waar je lokale handwerken kunt vinden en kunt genieten van verrukkelijk straateten.

Sluit je reis af met een bezoek aan de Gouden Driehoek, het punt waar Thailand, Laos en Myanmar elkaar ontmoeten. Duik in de geschiedenis van dit gebied in het Opiummuseum en geniet van een boottocht op de Mekongrivier.